e-pošta: prodaja@special.si trgovina: 031 41 11 02 mobilna trgovina: 030 22 00 22
Nakupovalna košarica je še prazna.
0

Plačilni pogoji

PLAČILNI POGOJI IN DOSTAVA

 

Plačilo

 

a) po povzetju (ne velja za velike artikle), VELJAJO GOTOVINSKE CENE

 

b) z gotovino ali nakazilom na račun podjetja  Team Special d.o.o. (po ponudbi oz. predračunu), VELJAJO GOTOVINSKE CENE

 

c) s plačilom preko PayPal (samo za spletne nakupe), vendar se vrednost nakupa oz. ostanek plačila poveča za 5%

 

Dostava

 

Dobavni rok prične teči prvi delovni dan ob 13. uri po prejemu potrdila o plačilu. Podjetje Team Special d.o.o. bo najkasneje ob tej uri pričelo z izvajanjem aktivnosti potrebnih za realizacijo sprejetega naročila. Dobavni rok za naročeno blago je od 3-72 dni in razen v izrednih primerih (poškodbe pri prevozu,...). Sobote, nedelje in prazniki (tudi EU) se ne štejejo v dobavni rok.

 

Možen je tudi osebni prevzem. V tem primeru vas bomo obvestili, kdaj lahko prevzamete naročene izdelke. Prevzem je možen v prostorih našega skladišča v PE Maribor, Šentiljski cesti 42, 2000 Maribor.

 

Dostavo izdelkov plača kupec, razen, če je dogovorjeno drugače. Cena dostave je odvisna od teže pošiljke ter načina plačila. Pogodbena partnerja za dostavo pošiljk sta GLS, CITY EXPRESS in Pošta Slovenije. Minimalno plačilo dostave je 5,74 EUR z DDV. Podjetje Team Special d.o.o. si pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnilo bolj učinkovito.

Za boljšo uporabniško izkušnjo ter za analizo prometa uporabljamo spletne piškotke. Z nadaljevanjem ogleda spletne strani, se strinjate s uporabo. Več informacij

Spletni piškotki